Salg for ikke sælgere

Skab merværdi

Skab merværdi som rådgiver, konsulent og projektleder med Holistisk Salg - Salg for ikke sælgere

Holistisk Salg - Salg for ikke sælgere - har til formål at udvikle konsulenter, projektledere, teknikere, specialister m.fl., til at være mentalt parate, bevidste om sin adfærd og skabe mersalg uden at nævne ordet salg.

Vi befinder os i en verden fuld af udfordringer og forandringer, hvor det drejer sig om at være fleksibel, omstillingsparat og agil for at være konkurrencedygtig. På basis af din virksomheds value propositions, ønsker og behov - og med udgangspunkt i en holistisk tilgang - målrettes et forløb i fokus, handlekraft og købsadfærdens Emma Gad. Et forløb hvor du og dine folk opnår en resultatskabende mental adfærd, der giver bedre effektivitet, større gennemslagskraft og mere salg uden at være sælger.

Du og dit team opnår:
- En mental robusthed
- En større mental sundhed
- En større trivsel
- Et performende team med begge ben på jorden  
- Flere penge på bundlinjen
- Fastholdelse af dine gode folk

Indhold og form: 

Vi arbejder med aktiv involvering, faglige input, embodied cognition, workshops og 1:1 tilgang. Vores forløb er baseret på en proces, der typisk strækker sig over både et kort og længere varende forløb alt afhængigt af intensitet og deltagere.  Undervisningsformen er case- og ’rollespil’ baseret, hvor udgangspunktet er dig og din hverdag. Mellem undervisnings forløbet er der en del øvelser, der er med til at sikre, at den nye viden og metoder forankres i dit arbejde og at undervisningen løbende takler relevante problemstillinger, du møder i dagligdagen.

Målgruppe:

Forløbet er for dig, der har løbende og vigtig kontakt med virksomhedens kunder enten direkte eller indirekte. Du kan være rådgiver, konsulent, projektleder, specialist, fuldmægtig eller måske sidder du i en BackOffice- eller servicefunktion.

 

 

Relaterede ydelser

Resultatskabende SalgsPower

Bliv sortbælte i salg med RSP, hvor kendte salgsteknikker kombineres med værdierne fra karateverden.

Train The Trainer

Bliv intern træner i sortbælte i salg og få dine medarbejdere til at blive  sortbælte i salg.

Relaterede kundecases

Køb bogen "Sortbælte i selvledelse"

Udkom den 22. september