Privatlivs-, Persondata- og cookiepolitik

Resma – Resultatskabende mental adfærd.
Kontakt:
sl@resma.dk
Vilhelmsro 140, 3480 Fredensborg
www.resma.dk
tlf +45 2892369
cvr. 20817275

Samtykke:
Når du bruger hjemmesider under Resma, indsamles og lagres data.
Dette giver du automatisk samtykke ved brug af siderne samt ved login/tilmelding / køb.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil du ikke mere får information, kunne benytte produkter og i et vist omfang hjemmesiden.
Data- og personoplysninger:
Når du er kunde hos Resma og besøger hjemmesiderne lagres der oplysninger om dig, der bruges til at vejlede dig i forløb – kursus, workshop mv., samt tilpasse og forbedre indhold samt til at øge værdien af det indhold, der vises på hjemmesider og sociale medier. Endvidere til at overholde retslige forpligtelser i henhold til skatte- og bogføringslovgivningen.
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller en session, et forløb, kursus, workshop, foredrag, test eller foretager køb online.

Oplysninger i forbindelse med et køb, bestilling af session samt tilmeldelse til kurser, workshops mv.:
Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på og er interesseret i.
I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden:
Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. svar på spørgsmål. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, booking aftaler eller ved køb.
Oplysninger i forbindelse med at du tilmelder dig nyhedsbrev:
Når du tilmelder dig nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder fra Resma, giver du samtykke til, at vi lagrer og behandler dit navn, e-mailadresse og mobilnummer.

Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag:
Vi indsamler og bruger personoplysninger til de formål, der er beskrevet. Vi behandler dine personoplysninger til andre formål, hvis vi lovgivningsmæssigt er forpligtede til det.
Vi bruger dine personlige oplysninger til at sikre, du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiderne, og får mest ud af dit forløb som kunde. Når du opretter dig som bruger, giver du samtidig samtykke til behandling af dine personoplysninger i henhold til Persondatapolitikken.
Dine personoplysninger (indsamlet i forbindelse med et køb/bestilling af session/tilmeldelse til workshop/kursus mv.) bliver registreret og gjort tilgængelige for andre udvalgte brugere og databehandlere, med det formål at de skal kunne levere den ønskede tjenesteydelse for dig.
Når du registrerer dig som kunde, indsamler vi de oplysninger du selv afgiver fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber samt evt. svar på diverse spørgsmål.
Formålet er, at levere den service, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder (se vores salgs- og leveringsbetingelser https://resma.dk/om-os/salgs-og-leveringsbetingelser/ . Dine oplysninger opbevares så længe du er kunde hos os. Har du købt produkter med evighedsadgang er du kunde, indtil du selv skriftligt giver udtryk for du ikke længere ønsker adgang til produktet. Du kan til enhver tid blive slettet som kunde. Vær opmærksom på at du i så fald ikke længere har adgang til evt. materiale.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber produkter / sessioner giver du samtidig samtykke til e-mail og at vi bruger dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder.

Elektronisk opbevarede test:
Testresultat og Test opbevares elektronisk i op til 5 år for at sikre, at du kan rekvirere dette, hvis det skulle være gået tabt eller der er brug for at genoptage et forløb.
Dine personoplysninger og test bliver aldrig videregivet fra os.

Fysisk opbevarede kundeoplysninger:
Evt. noter fra workshop / session / møde opbevares hos Resma så længe forholdet varer. De oplysninger der indsamles er: navn, email adresse, adresse, telefonnummer, testresultater og skriftlige notater og rapportering i forbindelse med sessionerne/workshops, hvis det er aktuelt.
Disse oplysninger kommer til coachens kendskab, når vi har samtalerne/workshops, og de er nødvendige for at give en professionel og seriøs coaching/workshop.
Alle dine oplysninger opbevares fortroligt. Dine oplysninger opbevares kun så længe det er nødvendigt i forhold til aktivt coachingforløb eller workshop.
Hvis forløbet har været passivt i mere end 12 måneder, bliver data slettet.

Videregivelse af oplysninger og databehandling:
Data om din brug af hjemmesider under Resma, hvilket indhold du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til at målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Resmas vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Alle tredjepartnere er også underlagt persondataloven.
Vi anvender kun databehandlere i EU eller i EU godkendte lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Dine data behandles fortroligt og anonymiseret.

Databehandlingsaftaler:
– Bambora Single sign til betaling af produkter og ydelser
– E-conomic til håndtering af faktura
– Fusebox, databehander vedligeholder vores wp-hjemmeside
– MailChimp til opsamling af mailadresser, udsendelse af orientering, nyhedsbreve, tilbud mv. Ved tilmelding til nyhedsbrev, køb af produkter – session giver du tilladelse til at ovenstående tredje part, får
adgang til dine data, da vi ellers ikke kan levere lovede service / køb
– Integrative Enneagram Solutions, opbevares Enneagram rapporter
– Center for ledelse, opbevaring af BTB rapporter og JTI rapporter
– Hogan Assessment, opbevaring af test

Cookies:
Når du besøger hjemmesiderne under Resma modtager du automatisk en eller flere cookies.
En ”cookies”, er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Sådan sletter eller blokerer du cookies


Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der kan omfatte: Facebook Pixel, Google Analytics, Google Ad Words, Google Tag Manager og Instagram

Oplysninger om færden på hjemmesiden:

Der indsamles informationer om din færden, når du besøger hjemmesiderne, eks. hvilke sider du har besøgt, i hvilken rækkefølge, og hvor du har klikket på disse sider.
Oplysningerne brugers til at sikre, at du får den bedste og mest relevante oplevelse på hjemmesiden og for løbende at optimere vores hjemmeside.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmeside(erne).
Sletning af persondata:
Som udgangspunkt er du evighedskunde, idet du har livslang adgang til materialer og produkter du har købt rettighed til. Du kan til enhver tid blive slettet som kunde. Vær opmærksom på at du så mister adgang til materialer / produkter. Evt. henvendelse om sletning, skal foregå skriftligt, via e-mail. Mailen håndteres manuelt og med svartid indenfor 10 dage.
Oplysningerne opbevares generelt i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
Resma kan afvise rettigheder, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben og ligger uden for normal praksis for overholdelse af privatlivs- og persondata lovgivningen. Eller hvis anmodningen påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger. Herunder gælder også anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier.
Tilbagetrækning af samtykke stopper lagring og behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er forpligtede til at fortsætte lagring af personoplysningerne i henhold til gældende lovgivning.
Resma retter oplysninger gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde alle tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse.

Sikkerhed:
Resma har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver lagret / behandlet oplysninger om dig. Hvis oplysninger om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Vil du klage over behandlingen / lagringen af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til
Datatilsynet,
Borgergade 28, 5 sal,
1300 København K.
tlf 33 19 32 00,
dt@datatilsynet.dk

Ansvarlig:
Resma/v Søren Larsen er dataansvarlig for persondata der indsamles under Resma
Ønsker du, at gøre brug af dine rettigheder til f.eks. opdatering, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål til denne Privatlivs-, Persondata- & cookiepolitik, kan du kontakte Resma:
Søren Larsen
sl@resma.dk
cvr. 20817275