Hogan Assessment

Dybere psykologisk personlighedstest - selvledelse

Er du bevidst om dine "solsider"?

Er du bevidst om dine "skyggesider"?

Er du bevidst om dine værdier?

Forøg indtjeningen og gør den psykologiske kontrakt stærkere i organisationen. Penge og mennesker er nøglen til succes i organisationen. Ved brug af Hogan Assessment, som er et erhvervsrettet videnskabeligt dokumenteret testværktøj, får du hjælp til at ansætte de rigtige personer, udvikle dine medarbejdere og ledere.

Er der lav trivsel, dårlig kommunikation, manglende tillid, stigende medarbejder omsætning, lasse fair adfærd kan det gøre en stor forskel at bruge Hogan Assessment, til at få sat ord på hvordan andre opfatter ens solsider, skyggesider og hvilke værdier man sætter pris på og hvad der driver en. Som den eneste test på markedet synliggør den ens karrierehæmmende træk.

Testen kan bruges til:
- Rekruttering
- Coaching
- Lederudviklings programmer
- Talantmanagement
- Karriererådgivning
- Teamudvikling

Vi er certificeret i testen Hogan Assessment

Hogan Assessment er en normativ test der kombinere praktisk erfaring fra erhvervslivet med videnskabeligt baseret personlighedsvurdering og skaber grundlag for at imødekomme den udfordring, der er ved udvælgelse af medarbejdere og leder. Hogan Assessment adskiller sig fra andre personlighedstest ved at den måler adfærden opfattet af andre både på det der driver dig og din rekation under pres.

Hogan Assessment er udviklet i USA af DR. Joyce Hogan og Dr. Robert Hogan, som begge er tidligere professorere ved Tulsa University. Hogan Assessment er designet til erhvervslivet med det overordnede formål at kunne forudsige performance på jobbet.

 

Køb Hogan Assessment

Relaterede ydelser

Lederudvikling

KarateCoaching Resma

Bliv en mindful leder med mindre ego, større indlevelse, tilstedeværelse og medfølelse.

Personlighedstest

Få større indsigt i dig selv og andre med personlighedstest eller til rekruttering af den rigtigt. 

Relaterede kundecases

Carl Ras

Personlig udvikling, Resultatskabende SalgsPower, Teambuilding, Train The Trainer
Carl Ras

Dansk Revision

Personlig udvikling, Resultatskabende SalgsPower, Salg for ikke sælgere
Dansk Revision

Svea Finans

Personlig udvikling
Svea Finans

HusCompagniet – Sverige

HR fra A til Z, Personlig udvikling, Teambuilding
HusCompagniet – Sverige
Carl Ras

Carl Ras
Jan Holte Teller: Direktør

“Træningen med Resma har virket. Vi kan se fremgang på vores tal og vores konsulenter kan mærke, at de får flere sejre end nederlag. Det er altafgørende i en virksomhed som vores, og derfor kan jeg bare konstatere det, som egentlig er logisk: Nemlig at træning virker. Ikke al træning – men den rigtige træning…”

Carl Ras
Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune
Lillian Rash Madsen: Afdelingschef
“Vi er nu fokuserede og målbevidste OG i mental balance, vi har været aktive og mediteret. Karatecoaching med Søren kan varmt anbefales – mine medarbejdere var begejstrede!”

Frederiksberg Kommune
Netcompany

Netcompany
Lars Ulslev Johannesen: HR Director
“En af styrkerne ved De fem Do’er er, at modellen er operationel, praktisk og meget lidt teoretisk. ”De fem Do’er er universelle og operationelle. Vi har ingeniører og teknikere, der også skal sælge, drive projekter, sam-arbejde og kommunikere. De fem Do’er har hjulpet os til at kommunikere bedre, være mere målrettede og være mere nærværende sammen med kollegaer og kunder”.
Modellen er anvendelig i både erhvervsliv og privatliv. De fem Do’ har en multidimensionelle læringsproces, der både involverer sproglige, visuelle og kropslige virke-midler.”

Netcompany
caret-down caret-up caret-left caret-right

Køb bogen "Sortbælte i selvledelse"

Udkom 22. september