Case: CARL RAS, Salgspower - sortbælte i servicering af kunder

Carl Ras har siden 2013 fordoblet deres omsætning

Med Resultatskabede SalgsPower opnår Carl Ras resultater, der kan aflæses direkte på bundlinjen og medarbejdertilfredsheden.

  • Mental robuste
  • Mere nærværende
  • Omstillingsparate
  • Større overskud

Resultatskabende Salgspower - fra hvidt til sortbælte

Carl Ras har igennem de sidste mange år uddannet deres eksterne salg  i RSP -Resultatskabende SalgsPower – et forløb, hvor deltagerne opnår det sorte bælte i salg og servicering af deres kunder. Dette har blandt andet betydet en vækst på over 100 pct. i omsætningen.

Fokusområder og udbytte

  • Større omsætning
  • Bedre bundlinje
  • Højere trivsel
  • Større mental robusthed

Et forløb, der skaber sammenhold, mental robusthed og store resultater.

Jan-Teller

Wagado kombinerer salgsudvikling og karatens filosofi. Der er en helt klar sammenhæng mellem det at være klar til en kamp i en karate dojo (sal) og det at vinde et salg hos en kunde.
Begreber som mental parathed, ydmyghed, forberedelse, evnen til at indtage rummet og efterfølgende refleksion er altafgørende, både når man skal være god til at sælge, og når man skal dyrke kampkunst.

Jan Teller
Direktør
CARL RAS

Dokumenteret forløb med ROI på 3 måneder

Et tilpasset forløb, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov

Vi har rammen, strukturen, metoden og målingen – resten skræddersys i forhold til din selvledelse og din virksomheds udvikling. Forløbet er sammensat som en bæltestruktur (hvid/gul, grøn, lilla, brun, sort) og tager mellem 6-12 måneder pr. bæltefarve. Hvert forløb indeholder en eksamen, hvor du bliver gradueret i din business case og din resultatskabende mentale adfærd. Forløbet har en Return Of Invest (ROI) på ca. 3 måneder.

Skræddersyet forløb

Med en praktisk tilgang og via Executive coaching, Enneagrammet og De 5 do’er får du en dokumenteret resultatskabende mental adfærd. Vi bruger aktiv involvering og forløbet er baseret på kickoff, fælles team workshops og individuelle forløb med mentale og fysiske øvelser (embodied cognition/kropslejret tænkning) kognitiv psykologi samt en valgfri eksamen/graduering.

Søren Larsen

Founder og Partner, Sortbælte I karate

Telefon 20 89 23 69
E-mail sl@wagado.dk

_R0A7777_S farve copy@2x

Testværktøjer

Ved brug af testværktøjer i din personlige udvikling kommer du et spadestik dybere, får en bedre forståelse af dig selv og andre

42 siders rapport der går i dybden med din arketypes styrker/udfordringer mm

Dybere psykologisk rapport, der viser dine solsider, skyggesider og dine værdier

Viser din type og dine præferencer